Βαγγέλης Περρής: Η ενόχληση του Δημήτρη Ουγγαρέζου και η νέα απάντησή του – «Είπα τη δική μου απογοήτευση»

Ενοχλημένος φαίνεται πως αισθάνεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Περρής μέσα στο Σαββατοκύριακο. Την αποκάλυψη αυτή έκανε σήμερα μέσα από το Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μου στεναχώρησες και τον Ουγγαρέζο το Σαββατοκύριακο. Κάτι είπες και ενοχλήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ότι έφυγε από εδώ και δεν μας μιλάει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας ο Βαγγέλης Περρής διευκρίνισε:

«Ίσα ίσα, είπα το ακριβώς αντίθετο. Είπα τη δική μου απογοήτευση… Αν ό,τι λέμε το διαβάζουμε και δεν το ακούμε χάνουμε το ύφος. Το ύφος είναι πολύ βασικό στην ανθρώπινη επικοινωνία και θα έπρεπε οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό το πράγμα να το έχουν εμπεδώσει. Όταν ένα ύφος είναι περιπαικτικό και το βάζει ότι είναι κανονικό, έχεις χάσει την ουσία της παρέμβασης. Αλλά τώρα είναι λίγο βαρετό να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα».

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μας λείπει, εμείς δεν του λείπουμε. Αυτό έχω να το νιώσω από 14 χρονών, που είχα ερωτευτεί. Μια συμμαθήτριά μου έφυγε γιατί πήρε μετάθεση ο πατέρας της και γύρισε και δεν θυμόταν το όνομά μου. Ο Ουγγαρέζος είναι η συμμαθήτριά μου. Είμαι σίγουρος ότι ήδη δεν μου μιλά, έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα και δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη νιώθει ότι πλέον είναι κλασικός παρουσιαστής. Αυτόν τον έχει αλλάξει σαν άνθρωπο» ήταν οι ακριβείς δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. (δες εδώ το σχετικό βίντεο)

Read More

And More