Βαλάντης για Γιώργο Λάγιο: «Προχωράω την αγωγή μου εναντίον του μέχρι τέλους»

Μέσω skype εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο “Happy Day” ο Βαλάντης που βρίσκεται για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με τον κορονοϊό.

Ο τραγουδιστής που συμμετείχε στο Survivor και είχε καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, μετά την έξοδό του από το ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ενώ μια αντίστοιχη περιπέτεια με την υγεία του είχε περάσει και πριν μπει σε αυτό.

Όπως είπε ο Βαλάντης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή η καραντίνα του τελειώνει αύριο και αμέσως μετά έχει προγραμματίσει να φύγει για κάποιες μέρες στη Ρόδο, τον τόπο καταγωγής του προκειμένου να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

 Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην δικαστική διαμάχη που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Λάγιο λέγοντας: «Ο κύριος Λάγιος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν, οφείλω να του πω συγχαρητήρια για την εξέλιξη της μεθόδου της τηλειατρικής. Βέβαια, δε μπορούμε να μιλάμε για ιατρική γιατί δεν είναι ιατρός ο κύριος Λάγιος. Προχωράω κανονικά την αγωγή μου προς το πρόσωπό του μέχρι τέλους».

Read More

And More