Βαλάντης: Όλες οι φορές που ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα – Οι κόντρες του, οι δηλώσεις και οι αντιδράσεις του κόσμου

Ο Βαλάντης παραμένει στον Άγιο Δομίνικο προκαλώντας… αναστάτωση στους συμπαίκτες του στο Survivor

Πρόσφατο παράδειγμα το άγριο ξέσπασμά του κατά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, όταν ο Βαλάντης επιτέθηκε λεκτικά στην συμπαίκτριά του, κάνοντας μάλιστα σκληρή αναφορά στο πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της.

Ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις στο twitter με τους τηλεθεατές να εκφράζουν την ενόχλησή τους με την συμπεριφορά του τραγουδιστή…

 

 

 

 

«Ντρέπομαι να μεταφέρω αυτό που μου είπε, είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στο πρόβλημα που πέρασα με την υγεία μου και μου είπε μια φράση την οποία δεν μπορώ να πω γιατί όλο αυτό πονάει πολύ μέσα μου. Αν θέλει μπορεί να το πει ο ίδιος», δήλωσε με ξεσπώντας σε κλάματα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

Βαλάντης – Όλες; οι φορές που έγινε έξαλλος στον τηλεοπτικά αέρα

Ο γνωστός τραγουδιστής λίγους μήνες πριν τη συμμετοχή του στο Survivor είχε ξεσπάσει κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη, όσο εκείνος συμμετείχε στην Φάρμα του ANT1

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Ένιωσα ότι είμαι πλανητάρχης και πατάω όλο τον κόσμο. Όχι ότι είναι και το καλύτερο, αλλά ένιωσα ειλικρινά κάτι διαφορετικό. Δε μπορώ να δώσω ακόμα την ερμηνεία, ήταν μια ηδονή διαφορετική για ‘μένα».

Και ο Βαλάντης απάντησε: «Προχθές το βράδυ, έτυχε να βλέπω Φάρμα. Ρωτάνε τους παίκτες για τα σταφύλια που πατάγανε πώς αισθανόντουσαν και όταν έφτασε η ώρα του Ψωμιάδη, του πρώην νομάρχη, τον ρωτήσανε πως αισθανόταν, όταν πάταγε τα σταφύλια και ακούω με τα αυτάκια μου και δεν πίστευα ότι το άκουγα, ότι αισθανόταν σαν πλανητάρχης που πατάει κεφάλια ανθρώπων ή κάνω λάθος; Παιδιά, μιλάμε για πολύ αρρωστημένα μυαλά, σοκαρίστηκα. Δεν ξέρω εσείς πώς το παίρνετε, αλλά εγώ σοκαρίστηκα. Βγάλτε συμπεράσματα».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valadis official (@valadis_avg)

Βαλάντης στο J2US – «Είμαι μουσικός με πτυχίο»

Το 2020 ο Βαλάντης βρέθηκε ανάμεσα στους συμμετέχοντες του J2US ως coach τραγουδιστής δίπλα στη Νικολέττα Καρρά.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή τους από το μουσικό σόου, ο Βαλάντης πέταξε τα «βέλη» του κατά της κριτικής επιτροπής, μιας και θεώρησε άδικο το αποτέλεσμα.

«Για εμάς ήταν πολύ ωραίο, πολύ καλό, αλλά δυστυχώς δεν μας είπαν τίποτα. Ήμασταν καλύτεροι από την προηγούμενη φορά, αλλά με την ίδια βαθμολογία. Είναι ένα παιχνίδι, αλλά έχουν βγει κάποια συμπεράσματα. Εγώ είμαι ένας τραγουδιστής, το έχω αποδείξει αυτό, δεν χρειάζεται να μου το πει κάποιος, αλλά για τη Νικολέττα στεναχωρήθηκα γιατί όντως ήταν καλή. Νομίζω ότι υπήρχαν πολύ χειρότεροι άνθρωποι για να φύγουν», είχε δηλώσει ο Βαλάντης.

Ενώ σε άλλο μέρος της συνέντευξής του ανέφερε: «Τα σχόλια των κριτών ήταν αόριστα, όπως κάθε φορά. Αστάθειες είχαν όλοι, είμαι μουσικός 23 χρόνια, και με πτυχίο… Ενώ κάποιοι που κρίνουν δεν έχουν πτυχίο».

Βαλάντης – Οι δηλώσεις για τα κιλά που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων

Ήταν το 2016 όταν ο Βαλάντης καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη είχε δηλώσει για το γυναικείο φύλο: «Αν πάρει η γυναίκα μου 20 – 25 κιλά θα της πως “αν δεν τα χάσεις δεν θα είμαστε καλά”. Τον άνθρωπο που είναι παχύσαρκος τον θεωρώ ασθενή, σαν τον ναρκομανή, ίσως είναι και χειρότερο», είχε αναφέρει.

Τα παραπάνω λεγόμενα του τραγουδιστής είχαν ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές με αρκετές από τις παρουσιάστριες να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για την δήλωση του Βαλάντη.

Ωστόσο δύο χρόνια αργότερα ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του είχε παραδεχτεί την δική του μάχη που έδωσε στο παρελθόν για την απώλεια κιλών αλλά και το bullying που είχε βιώσει για το βάρος του.

«Η συνταγή της επιτυχίας χάλασε όταν άκουσα τη Ρούλα Κορομηλά»

Τον περασμένο Μάιο ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου κατηγορώντας την Ρούλα Κορομηλά για τους θαυμαστές που μειώθηκαν απ’ τα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

«Έπαιξε ρόλο η στροφή μου. Δηλαδή βγήκα ένα καλλιτέχνης με μούσι, δαχτυλίδια κ.ά. κι εκεί που έγινε αυτή η έκρηξη, άλλαξα εμφάνιση και στιλ κι έχασα τους φανατικούς οπαδούς. Χαλάσαμε την συνταγή της επιτυχίας.Νομίζω ότι σε αυτό παρασύρθηκα από την Ρούλα Κορομηλά γιατί θα προέκυπτε τότε μία συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή και την καλλιτεχνική επιμέλεια την είχε η Ρούλα», αποκάλυψε ο Βαλάντης.

Βαλάντης – Ένας επεισοδιακός χωρισμός

Στις αρχές του 2021 ο Βαλάντης έχοντας χωρίσει με την σύντροφό του Μαρία, μιλά στην εκπομπή Pop Up αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο…

«Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης που τελειώνει κάτι και τον άλλον τον θεωρείς ότι ήταν σκουπίδι, εγώ δηλαδή, δεν το αφήνεις κι έτσι. Όταν έχεις ζήσει μαζί μου και γυρίζει και λέει ότι δεν έχω δώσει τίποτα στην κοινωνία… 3,5 χρόνια τι έκανες με αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν; Αυτό το ον θέλω να το ξεχάσω, να τη σβήσω τελείως», δήλωσε ξεσπώντας για τις εκφράσεις που δέχτηκε από την πρώην του.

Ο Βαλάντης «ξαναχτυπά» καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου και είχε μιλήσει ανοιχτά για τον επεισοδιακό χωρισμό του.

«Είναι απίστευτο το τι τράβηξα και με ποιον τρόπο. Οι φίλοι μου μού έλεγαν είσαι υπνωτισμένος; Κάτι έχεις πάθει. Έζησα πολύ bullying. Με απαξίωνε και μέχρι που μου είπε ότι για να έχω μία όμορφη γυναίκα μου δίπλα θέλω και 1.500 ευρώ τον μήνα. Για αυτό ας μην συνεχίσουμε άλλο, θέλω να τα διαγράψω όλα.

Στην αρχή βλέπεις κάποια πράγματα αλλά με τον έρωτα τα περνάς έτσι κι είναι λάθος. Όταν ξεκίνησα την σχέση μου ήμουν ειλικρινής και γυμνός, ότι ξέρει δηλαδή για εμένα τα πάντα και δεν κρύβομαι. Και κακό πήγε να μου κάνει κάποια στιγμή και δεν το πίστευα», δήλωνε ο Βαλάντης.

Βαλάντης κατά Γιάννη Πάριου

Στο μακρινό 2012 ο Βαλάντης καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είχε αναφερθεί ο ηλικιακό όριο των καλλιτεχνών αλλά και στο σημείο εκείνο στο οποίο οι συνάδερφοί του θα πρέπει να δίνουν ένα τέλος στην καριέρα τους. Ο ίδιος μάλιστα είχε φέρει ως παράδειγμα το όνομα του Γιάννη Πάριου.

«Εγώ δεν θα τραγουδάω 45 και 50 ετών. Δεν θα έβλεπα πια τον Γιάννη Πάριο. Τον θαυμάζω, είναι από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Μετράει η εικόνα και το όλο πακέτο. Ούτε τη Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη θα παρακολουθούσα. Είσαι σαν τους ποδοσφαιριστές, μετά τα 50 σου, μπορείς να ασχοληθείς με κάτι άλλο», είχε δηλώσει ο Βαλάντης ο οποίος δέκα χρόνια μετά βρίσκεται σε αυτό το ηλικιακό όριο, παραμένοντας ενεργός τραγουδιστής.

Φτάνοντας στο σήμερα, ο Βαλάντης μετρά λιγότερο από ένα μήνα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, έχοντας ανοίξει πολλά μέτωπα με τους συμπαίκτες του στο Survivor

Αρχικά ο τραγουδιστής με το καλημέρα ήρθε σε κόντρα με τον Γιάννη Χατζηεωργίου, αργότερα ξέσπασε άγρια κατά της Μυριέλλας Κουρεντή, ενώ στα τελευταία επεισόδια είδαμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ξεσπά με λυγμούς μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον Βαλάντη για εκείνη ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε στο πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της, κάτι το οποίο την έκανε ράκος ψυχολογικά.

Survivor και είμαστε ακόμα στην αρχή.

Read More

And More