Βαλέρια Κουρούπη – Νίκος Ξύδης: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι! [pics]

Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Νίκος Ξύδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, αλλά προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι κάνει σπάνια κοινές εξόδους, ενώ όταν αποφασίσει να βγει κάπου θα επιλέξει κάποια θεατρική παράσταση ή κάποιο ήσυχο μέρος να απολαύσει το δείπνο του.

Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την αγαπημένη ηθοποιό και τον μουσικό σε μια σπάνια βραδινή τους έξοδο σε γνωστό εστιατόριο – bar στο κέντρο της Αθήνας. Η Βαλέρια και ο Νίκος απόλαυσαν το ποτό τους και είδαν καλούς τους φίλους, όπως τον επίσης ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη. Οι δυο τους παραμένουν full in love ύστερα από δέκα χρόνια κοινής ζωής και το αποδεικνύουν σε κάθε εμφάνισή τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Η γνωστή ηθοποιός άλλωστε, μιλά πάντα με θαυμασμό για τον άντρα της ζωής της. Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν είχε αποκαλύψει για το γάμο της και τη γνωριμία της με τον Νίκο Ξύδη. «Έτυχε να βρεθούμε σε σπίτι φίλων. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Και ήταν και εντελών μοιραίο να συναντηθούμε, γιατί τόσο εκείνος όσο κι εγώ ήταν να μην πάμε εκείνο το βράδυ. Τελικά εγώ πήγα για πέντε λεπτά και μόλις τον είδα, έμεινα, όπως κι εκείνος δηλαδή”.

Read More

And More