Βαλέρια Κουρούπη: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της! [pics]

Στην Ιερά Οδό επέλεξε να διασκεδάσει η Βαλέρια Κουρούπη μαζί με τον σύζυγό της και μουσικό, Νίκο Ξύδη. Το ζευγάρι δεν βρέθηκε τυχαία στη συγκεκριμένη μουσική σκηνή αφού εμφανίζεται η πεθερά της ηθοποιού, Ελένη Βιτάλη μαζί με τον Γιάννη Πάριο.

Είναι μία από τις σπάνιες βραδινές εξορμήσεις τους αφού και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και έχυν κρατήσει την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα. Βέβαια, η Βαλέρια έχει μιλήσει σε κάποιες από τις συνεντεύξεις της για το πόσο τυχερή είναι που έχει πεθερά την αγαπημένη τραγουδίστρια.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όσα είχε πει πρόσφατα στην Tatiana Live

Έχει αναφερθεί όμως και στον γάμο της και τη γνωριμία της με τον Νίκο Ξύδη. “Έτυχε να βρεθούμε σε σπίτι φίλων. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Και ήταν και εντελών μοιραίο να συναντηθούμε, γιατί τόσο εκείνος όσο κι εγώ ήταν να μην πάμε εκείνο το βράδυ. Τελικά εγώ πήγα για πέντε λεπτά και μόλις τον είδα, έμεινα, όπως κι εκείνοι δηλαδή. Ήταν πολύ περίεργο αυτό που μας συνέβη. Αισθανόμασταν τρομερή οικειότητα, αν και είχαμε μόλις γνωριστεί, σε σημείο που τέλειωνε ο ένας τη φράση του άλλου. Μιλούσαμε σαν να ήμασταν μόνοι μας. Για να καταλάβει πόσο δυνατό είναι αυτό που νιώσαμε, πάνω στον μήνα πήραμε την απόφαση να συζήσουμε κιόλας”, είχε πει στο περιοδικό ΟΚ! η Βαλέρια.

Το TLIFE συνάντησε το ζευγάρι στη σπάνια βραδινή εξοδό τους στην Ιερά Οδό και δεν δίστασε να ποζάρει χαμογελαστό στον φωτογραφικό μας φακό.

Read More

And More