Βαλλιανάτος για Τάσο Θεοδωρόπουλο: “Μία φήμη θέλει τη μητέρα του να πραγματοποιεί καύση του νεκρού…”

Ένα πολύ όμορφο μήνυμα στο προφίλ του δημοσιοογράφου Τάσου Θεοδωρόπουλου άφησε ο καλός του φίλος Γρηγόρης Βαλιανάτος. Ο δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει πριν χρόνια πως είναι οροθετικός, έφυγε από τη ζωή πριν μερικές εβδομάδες έπειτα από μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό χωρίς όμως να γίνει τίποτα γνωστό για την κηδεία του.

Με αφορμή αυτό, ο Γρηγόρης Βαλιανάτος θέλησε να μεταφέρει κάποιες πληροφορίες που είχε για τον τρόπο που ειπώθηκε το τελευταίο “αντίο” στον Τάσο Θεοδωρόπουλο επισημαίνοντας πως όσοι τον γνώρισαν θα συνεχίσουν να τον θυμούνται είτε μέσα από το βλέμμα είτε μέσα από τα γραπτά του.

“Η ακροτελευταία πράξη της παρουσίας του Τασούλη στη γη θα παραμείνει μυστήριο. Μια φήμη θέλει τη μητέρα του να πραγματοποιεί την επιθυμία του για καύση του νεκρού του σώματος. Έτσι η τελευταία σκηνοθετική επιθυμία του μεγάλου αυτού τροβαδούρου του πάθους, είναι η κάθεμιά μας να τον θυμάται από το τελευταίο υγρό βλέμμα που της έριξε, ή από το πρώτο υπέροχο γραπτό του που θα διαβάζει. Στον ατέλειωτο χρόνο της θέρμης που εκλύεται κάθε που θα γλεντάμε τα κείμενά του. Η κάθε που θα μας γλεντούν αυτά. Γένοιτο”.

Read More

And More