Βανδή, Δανδουλάκη και άλλοι διάσημοι τίμησαν τον Ρήγα! Δες φωτογραφίες

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που υπογράφουν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου βρέθηκαν χθες το βράδυ πολλά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο και την τηλεόραση. Η επιθεώρηση “Ζείτε παίδες Ελλήνων” που σημειώνει μεγάλη επιτυχία έκανε χθες επίσημη πρεμιέρα απέσπασε το δυνατό χειροκρότημα του κοινού.
Από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί ήταν η καλή φίλη του Αλέξανδρου Ρήγα, Δέσποινα Βανδή, η οποία απόλαυσε την παράσταση. Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, μίλησε και για τη συνεργασία που ετοιμάζει με τον Αλέξανδρο για το 2012.
Ακόμη το “παρών” έδωσαν η Κάτια Δανδουλάκη, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Εύα Καϊλή, η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Παναγιώτα Βλαντή, η Τζένη Μπότση, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Χρήστος Φερεντίνος και πολλοί άλλοι.
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Ζείτε παίδες Ελλήνων; Κι αν ζείτε… λύστε μας μια απορία… Πώς φτάσαμε ως εδώ; Τι έφταιξε; Η κακιά μας η μοίρα; Το κακό μας το ριζικό; Το κεφάλι μας; Το ζώδιο μας; Ο Άρης ο ανάδρομος; Τα λάθη μας..;

Μάλλον φταίει ότι η λαμπρή ιστορία της Ελλάδας είναι αντιστρόφως ανάλογη της μνήμης μας (ίσως και του μέλλοντός μας) είναι κοντή και μικρή. Ξεχάσαμε τι ζήσαμε, τι ανεχτήκαμε, σε τι μπλέξαμε, πόσο άδικα φερθήκαμε στον εαυτό μας, σ’ αυτή τη χώρα και στους γύρω μας και κυρίως πώς αφήσαμε να μας πατρονάρουν “φίλοι” και εχθροί οδηγώντας μας στο οδυνηρό σήμερα.

Μια απολαυστική επιθεώρηση κομμένη και ραμμένη στα δεδομένα του σήμερα με πρωταγωνιστές τους: Άβα Γαλανοπούλου, Λευτέρης Ελευθερίου, Σωτήρης Καλυβάτση, Κώστας Κόκλας, Ρένια Λουϊζίδου, Μπέσυ Μάλφα, Κατιάνα Μπαλανίκα, Χρήστος Σιμαρδάνης, Μαρία Φιλίππου.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:


Δέσποινα Βανδή


Μπέττυ Μαγγίρα


Η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο!


Παναγιώτα Βλαντή

Τζένη Μπότση και Παναγιώτα Βλαντή


Εύα Καϊλή


Ο Γιώργος Μαρίνος με τον Χρήστο Φερεντίνο


Η Κάτια Δανδουλάκη και η Βάσια Τριφύλλη με τους πρωταγωνιστές της παράστασης


Άβα Γαλανοπούλου, Παύλος Χαϊκάλης, Μπέσυ Μάλφα και Τζένη Μπότση


Ρένια Λουϊζίδου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Κώστας Κόκλας


Παναγιώτα Βλαντή με την Τζένη Μπότση και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση


Σκηνή από την παράσταση!

Read More

And More