Βανδή, Ρουβάς, Παπαρίζου: Σήμερα οι πρόβες για τo Madwalk!

Βανδή, Ρουβάς, Παπαρίζου: Σήμερα οι πρόβες για τo Madwalk! | tlife.gr

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται οι διοργανωτές του πρώτου MadWalk που θα γίνει στην Ελλάδα, καθώς απομένουν μόλις 2 μέρες για την έναρξη του event.

To MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project γίνεται πραγματικότητα για πρώτη φορά στη χώρα μας και έρχεται να “παντρέψει” δημιουργικά τη μουσική με την μόδα
Με έμπνευση από τη δημιουργικότητα της μόδας και τη δύναμη της μουσικής, 8 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και 8 δημοφιλείς καλλιτέχνες παρουσιάζουν 1 μοναδικό show συνδυάζοντας ταυτόχρονα live performances με ανατρεπτικά Fashion Shows! Πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, οι Οnirama, οι Μέλισσες και ο Μύρωνας Στρατής. Αλλά και οι 8 κορυφαίροι σχεδιαστές μόδας: Apostolis Mitropoulos, Celia Kritharioti Haute Couture, Deux Hommes, Yorgos Eleftheriadis, Mary Katrantzou, Mi-Ro, Orsalia Parthenis και Vrettos Vrettakos.

Οι πρόβες στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας, στο Ελληνικό έχουν ήδη ξεκινήσει και οι καλλιτέχνες θα βρεθούν σήμερα εκεί για να ρυθμίσουν και τις τελευταίες λεπρομέρειες της εμφάνισής τους.
Το event θα ανοίξει τις πόρτες του για τους θαυμαστές της μόδας και της μουσικής την Τετάρτη στις 2 Φεβρουαρίου. Εκεί θα απολαύσουν τους 8 κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και 8 δημοφιλείς καλλιτέχνες που θα συνδυάσουν Live Performances με ανατρεπτικά Fashion Shows. Όλα αυτά φυσικά Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου!
Οικοδέσποινες της βραδιάς θα είναι η Βίκυ Καγιά και η Τάμτα που θα δώσουν το δικό τους στυλ στο λαμπερό event.
Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της διοργάνωσης MadWalk by Vodafone θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”.
Στο πρώτο MadWalk, The Fashion Music Project, οι σχεδιαστές και οι καλλιτέχνες που θα μοιραστούν τη σκηνή είναι οι:
DEUX HOMMES & ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
MI-RO & ONIRAMA
PARTHENIS & MEΛISSES
YIORGOS ELEFTHERIADES & ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ FEAT. ILIA DARLIN
MARY KATRANTZOU & MATISSE
CELIA KRITHARIOTI HAUTE COUTURE & ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ
APOSTOLOS MITROPOULOS & ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
VRETTOS VRETTAKOS & ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

READ more