Βανέσα Αδαμοπούλου: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της μητέρας της – «Δεν ήταν σε καλή κατάσταση»

Η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και μίλησε για τον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση, ενώ εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τον θάνατο της μητέρας της, που τη σημάδεψε.

«Με τον Ιωάννη Παπαζήση έχουμε πολύ καλή σχέση, συνεργαζόμαστε κιόλας, είμαστε άνθρωποι που σεβόμαστε την ιστορία μας. Είναι καλό να υπάρχει αγάπη και σεβασμός», είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου στην Ελένη Μουστάκη για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της μετά τον χωρισμό τους.

«Έχω βοήθεια με το παιδί, οι περισσότεροι μπαμπάδες είναι πλέον ενεργοί, αλλά οι μαμάδες είμαστε πολυεργαλεία. Ταυτόχρονα σπουδάζω, κάνω το μεταπτυχιακό μου στη θεατρολογία. Είμαι αυστηρή μαμά, κρατάω τα όρια. Συνήθως οι μπαμπάδες δε βάζουν όρια. Απεχθάνομαι τα κακομαθημένα παιδιά, και ειδικά το να είναι το παιδί μου, γιατί υπήρξα κακομαθημένη. Το παιδί μας είναι σαν τους γονείς του, drama queen, πέφτει κάτω και χτυπιέται», ανέφερε στη συνέχεια για τον γιο τους.

Όσον αφορά στον θάνατο της μητέρα της, η Βανέσα Αδαμοπούλου είπε για πρώτη φορά: «Η μητέρα μου πέθανε το 2020 και μου λείπει πολύ. Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Κάνω ψυχοθεραπεία δύο χρόνια και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ήρθε σε μια φάση της ζωής μου ήμουν και εγώ με πολύ ανοιχτά μάτια».

Read More

And More