Βαρυσήμαντο μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας: «Καταλαβαίνω ότι υπάρχει φόβος, δεν θα τον αφήσουμε να μας κυριεύσει»

Βαρυσήμαντο μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας: «Καταλαβαίνω ότι υπάρχει φόβος, δεν θα τον αφήσουμε να μας κυριεύσει» | tlife.gr

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποβάλλει τα σέβη της στους “ήρωες της όλο και πιο δύσκολης καθημερινότητας που βιώνει η χώρα: οι ένοπλες δυνάμεις που προστατεύουν τα σύνορά μας από την επιθετικότητα της Τουρκίας, τα σώματα ασφαλείας που επαγρυπνούν, οι γιατροί και οι νοσηλευτές, οι άνθρωποι του κρατικού μηχανισμού, οι εργαζόμενοι που καλύπτουν τις καθημερινές μας ανάγκες, όσοι ανώνυμα προσφέρουν χωρίς να προσδοκούν όφελος ή αναγνώριση”.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει την απόλυτη στήριξή της στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα λέγοντας πως την γεμίζει ελπίδα “η επιστημονική επάρκεια, το ήθος, η αποτελεσματικότητα και η πειθώ του επικεφαλής των αρμόδιων επιστημόνων του Υπουργείου Υγείας”.

Στέλνει δε και η ίδια το μήνυμα “μένουμε στο σπίτι”, λέγοντας: “Καταλαβαίνω ότι υπάρχει φόβος. Τόσο για τις ζωές και την υγεία μας όσο και για τις οικονομικές συνέπειες της κρίσης. Δεν θα τον αφήσουμε να μας κυριεύσει. Μένοντας σπίτι, προφυλάσσουμε όχι μόνο τον εαυτό μας αλλά και άλλους”.

Πηγή: Newsit

READ more