Βάσια Λόη: »Δεν ξέρω αν θα πάω στο γάμο της Φαίης»

Βάσια Λόη: »Δεν ξέρω αν θα πάω στο γάμο της Φαίης» | tlife.gr

Η πρωινή εκπομπή του Happy radio μίλησε τηλεφωνικά σήμερα το πρωί με την Βάσια Λόη. Η Βάσια μίλησε για τις απουσίες του γάμου της αλλά και για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου στο ALTER.

Προτού απαντήσει γιατί δεν παρευρέθηκε στον γάμο της η Φάιη Σκορδά, η Βάσια αναφέρθηκε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή λέγοντας: »Κάποια άτομα δεν ήταν καλεσμένα στο γάμο μου, γιατί είχα καλέσει κόσμο που γνωρίζω και έχω σχέσεις μαζί του. Κάποιον άλλον που δεν ξέρω ή δεν μιλάω, δεν τον καλώ».

Η ξανθιά παρουσιάστρια σχετικά με την απουσία της Φαίης από το γάμο της είπε: »Η Φαίη καλέστηκε κανονικά, απλά φαντάζομαι δεν μπορούσε να έρθει». Στην συνέχεια ξεκαθάρισε για το πως είναι σχέσεις τους: »Οι σχέσεις μας είναι καλές, δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί της, ούτε εκείνη φαντάζομαι μαζί μου, αλλιώς δεν θα την καλούσα κιόλας».

Το ενδεχόμενο να μην πάει στο γάμο της Φάιης Σκορδά το άφησε ανοιχτό, επειδή οπώς λέει η ίδια δεν ξέρει εαν θα βρίσκεται στην Αθήνα, γιατί μία μέρα πριν το γάμο της Φάιης έχει έναν άλλο γάμο στην Πάτμο.

»Δεν ξέρω ακόμη εαν θα πάω, με πήραν τηλέφωνο από το γραφείο που διοργανώνει το γάμο τους, τους είπα »ναι» αλλά
με κάποια μικρή επιφύλαξη, θα απαντήσω τις επόμενες μέρες».Όπως φαίνεται οι σχέσεις των δύο παρουσιαστριών είναι μια χαρά.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια είπε ότι θα συνεχίσει κανονικά και του χρόνου την μεσημεριανή της εκπομπή, αφού το συμβόλαιο της λήγει του χρόνου. Επίσης απέκλεισε το ενδεχόμενο να παρουσιάσει κάποια πρωινή εκπομπή γιατί το θεωρεί βαρετό. »Είναι πολύ βαρετό και δεν με τραβάει η θεματολογία του» είπε.

Πάντως θα της άρεσε πολύ εαν έβλεπε την Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα σε πρωινή εκπομπή του Mega. »Ωραία θα ήταν. Εγώ θα ήθελα να δω ένα ζευγάρι στην πρωινή ζώνη, πάρα πολύ θα μου άρεσε» είπε χαρακτηριστικά.

READ more