Βάσια Λόη: Βόλτα για ψώνια στην Κηφισιά!

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Έχοντας μείνει για λίγο καιρό μακριά από τα τηλεοπτικά φώτα, η Βάσια Λόη φαίνεται ν’ απολαμβάνει τον έγγαμο βίο με τον Νικόλα Μαδιά και να σκέφτεται με ηρεμία το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “HELLO!”, η Βάσια χαίρεται το κάθε λεπτό του 24ώρου της και φροντίζει τον εαυτό της και την οικογένειά της. Ανέμελη και με καλή διάθεση, κάτοικος των Βορείων Προαστίων πλέον, καθώς μετακόμισε αμέσως μετά το γάμο της, επισκέπτεται πολύ συχνά το εμπορικό κέντρο της Κηφισίας.
Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με μια φίλη της να κάνει ψώνια και να απολαμβάνει τον καφέ της, σε γνωστό στέκι της περιοχής.
Τέλος, όσον αφορά τις φήμες που την θέλουν να εντάσσεται στο πρωινό μαγκαζίνο του Ant1, φαίνεται πως δεν ισχύουν, αφού η ίδια θέλει να ξεκουραστεί και να μελετήσει με προσοχή την επόμενη επαγγελματική της κίνηση.

Διάβασε περισσότερα στο “HELLO!” που κυκλοφορεί!

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164