Βασιλιάς Κάρολος: Αποκάλυψη για το τηλεφώνημα στον Χάρι – «Δεν είναι σωστό να φέρεις την Μέγκαν» στην ετοιμοθάνατη Ελισάβετ

Μια σημαντική αποκάλυψη κάνει σήμερα η εφημερίδα The Sun και σύμφωνα με αυτή, ο Πρίγκιπας Harry ήταν «μόνος του στο πένθος» για την γιαγιά του, αφού ο πατέρας του, Κάρολος – ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας – του ζήτησε να μην πάρει μαζί του την σύζυγό του Meghan Markle στο Balmoral της Σκωτίας που πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Harry ήταν ο τελευταίος που έφτασε στο Μπαλμόραλ -αφού είχε ήδη ανακοινωθεί ο θάνατος της Ελισάβετ- και ο πρώτος που έφυγε…

Ο Harry και η Meghan αν και δε ζουν πια στη Βρετανία, έτυχε να είναι στην Αγγλία για μια σειρά φιλανθρωπικών εκδηλώσεων όταν επιδεινώθηκε η υγεία της βασίλισσας. Μόλις το έμαθαν, χωρίς να συμβουλευτούν την υπόλοιπη οικογένεια, ανακοίνωσαν ότι θα ταξιδέψουν μαζί στη Σκωτία για να είναι κοντά της.

Τότε ήταν που δέχθηκε το τηλεφώνημα από τον πατέρα του ο Χάρι, ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στην έπαυλη Φρόγκμορ, δίπλα στο κάστρο του Ουίνσορ.

Ο Κάρολος του ζήτησε να μην φέρει μαζί του στο Μπαλμόραλ την σύζυγό του Μέγκαν. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η SUN «ο Κάρολος του είπε ότι δε θα ήταν σωστό να είναι και η Μέγκαν σε μία τόσο βαθιά δυσάρεστη στιγμή».

«Του επισήμανε ότι ούτε η Κέιτ θα πήγαινε και ότι ο αριθμός των ατόμων θα έπρεπε να παραμείνει μικρός, στο πλαίσιο της στενής οικογένειας. Ο Κάρολος το έκανε πολύ, πολύ ξεκάθαρο ότι η Μέγκαν δε θα ήταν ευπρόσδεκτη».

Μετά το τηλεφώνημα του πατέρα του, τελικά ο Χάρι συμφώνησε να πάει μόνος στο Μπαλμόραλ. Σύμφωνα μάλιστα με την SUN, ο Χάρι δεν είχε θέση στο αεροπλάνο της RAF που μετέφερε τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και τους θείους του Πρίγκιπα Εδουάρδο και Πρίγκιπα Άντριου στη Σκωτία.

Έτσι, χρειάστηκε να βρει μόνος του αεροπλάνο για τη μεταφορά του και έφτασε καθυστερημένος στο Μπαλμόραλ και αφού ήδη είχε ανακοινωθεί ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μόλις 12 ώρες αργότερα, ο Χάρι πήρε το δρόμο της επιστροφής…

Ένας από τους επιβάτες του αεροπλάνου είπε στη SUN: «Σχεδόν ούτε κουνήθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης, προφανώς από τη θλίψη για την αγαπημένη του γιαγιά. Ήταν τόσο λυπηρό να είναι χωρίς την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια για να τον παρηγορήσει. Ελπίζω ο θάνατος της βασίλισσας να τους βοηθήσει να κλείσουν το ρήγμα ανάμεσά τους».

Read More

And More