Βασιλιάς Κάρολος: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον πήγαν για μπύρες πριν τη στέψη

Δύο ημέρες πριν την λαμπρή τελετή της στέψης του βασιλιά Καρόλου, ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον… πήγαν για μπύρες!

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκαναν ένα διάλειμμα από τις πυρετώδεις ετοιμασίες της στέψης του Βασιλιά Καρόλου, και πήγαν με το Μετρό για… μπίρες σε μία λονδρέζικη παμπ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από ένα πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την παμπ Dog and Duck στο Soho, στην καρδιά της νυχτερινής ζωής του Λονδίνου. Στη συνέχεια μπήκαν μέσα για να συνομιλήσουν με τους θαμώνες και τους ιδιοκτήτες.

Για να πάνε στην παμπ επέλεξαν ένα πιο «ταπεινό» μέσο: Πήραν τη γραμμή «Ελίζαμπεθ» του Μετρό, που πήρε το όνομά της από τη γιαγιά του διαδόχου, τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

«Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά» είπε ο Γουίλιαμ, απολαμβάνοντας μία μπίρα Kingmaker μέσα στην παμπ του 19ου αιώνα. Όταν ρωτήθηκε για τις εορταστικές εκδηλώσεις η Κέιτ, που απολάμβανε την μπίρα της, συνομιλώντας με τους πελάτες, είπε: «Θα είναι μια γεμάτη ημέρα. Θα τα καταφέρουμε. Αισθάνομαι ακόμη ότι προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά».

Φωτογραφίες: Reuters, Splash/Ideal Image

Read More

And More