Βασιλική Μιλλούση: Αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – «Και να που ήρθε πάλι αυτή η αμήχανη στιγμή»

Την έκπληξη είχε προκαλέσει η Βασιλική Μιλλούση πριν μερικούς μήνες όταν ανακοίνωσε την απόφασή της να επιστρέψει ενεργά στην ενόργανη. 

Μάλιστα, η εμφάνισή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ, πριν δυο εβδομάδες βραβεύτηκε ως “αθλήτρια σύμβολο”. Το έπαθλο SmartScoring Shooting Star Award που της απονεμήθηκε, καθιερώθηκε το 2018 και έχει ως στόχο να φέρει στο επίκεντρο αθλητές και αθλήτριες που έχουν μία ξεχωριστή ιστορία να πουν και οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης για την επόμενη γενιά αθλητών αλλά και για το ευρύ κοινό.

Ωστόσο, τα πράγματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την Βασιλική Μιλλούση δεν πήγαν όπως θα ήθελε. Η αθλήτρια που μετά από 4.5 χρόνια απουσίας από την αγωνιστική δράση και μητέρα δυο μικρών κοριτσιών παρότι έκανε μια υπερπροσπάθεια, τελικά δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε. 

Μετά τον αποκλεισμό της η Βασιλική Μιλλούση προχώρηση σε μια ανάρτηση στο instagram ευχαριστώντας όσους τη στήριξαν και δήλωσε πως είναι ώρα να επαναπροσδιορίσει τους στόχους της.

«Και να που ήρθε πάλι αυτή η αμήχανη στιγμή.. ο πρώτος στόχος δεν τελείωσε με επιτυχία αλλά ίσως και να μην γινόταν μέσα σε οχτώ μήνες και με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό να καταφέρω να προκριθώ για το Παγκόσμιο, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί με στηρίξατε πάρα πολύ με όλα τα μηνύματα και τις ευχές σας! ..Για την ώρα θα αφοσιωθώ στα κορίτσια μου που μου έλειψαν και θα επαναπροσδιορίσω το στόχο μου με ηρεμία!» έγραψε η Βασιλική Μιλλούση.

 

Read More

And More