Βασιλική Μιλλούση: Δεν θα πιστέψεις τι προσπάθησε να κάνει ένα χρόνο μετά την εποχή που έμεινε έγκυος [video]

Η Βασιλική Μιλλούση τον τελευταίο χρόνο έχει δει τη ζωή της αλλάζει προς το καλύτερο, αφού παντρεύτηκε και έγινε μητέρα για πρώτη φορά! Η επιτυχημένη αθλήτρια και γυμνάστρια ρυθμικής μέχρι να μείνει έγκυος δεν είχε παραμελήσει ποτέ την προπόνησή της, αφού καθημερινά φόραγε τα αθλήτικά της και παρέδιδε μαθήματα σε παιδάκια. Ωστόσο, από τη ημέρα που έμαθε ότι διανύει τους πρώτους της εγκυμοσύνης της, σταμάτησε να κάνει όλα όσα έκανε πριν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Βασιλική Μιλλούση θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της τι αποφάσισε να δοκιμάσει σχεδόν ένα χρόνο μετά από την τελευταία φορά που το είχε κάνει. Η γνωστή αθλήτρια προσπάθησε να κάνει κατακόρυφο και όπως θα δεις τα κατάφερε μια χαρά! “Και εκεί που καθόμουν στο σπίτι (λίγο πριν ξεστολίσω)… είπα να δοκιμάσω να κάνω κατακόρυφο μετά από σχεδόν ένα χρόνο.. και είδα τον κόσμο ανάποδα..ξανά…

Δεν μου ήταν τόσο εύκολο η αλήθεια είναι, όμως δεν με πείραξε καθόλου ,είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα να προσπαθήσω μετά από την εγκυμοσύνη μου να επαναφέρω το σώμα μου, ακόμα και αν δεν είναι στην ίδια φυσική κατάσταση με πριν.. Αφού έκανα κάποιες ασκήσεις για να προετοιμάσω τα χέρια και το σώμα μου, τα κατάφερα! Α!.. έχω ξεστολίσει πια”, σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Βασιλική Μιλλούση πέτυχε το στόχο της!

Read More

And More