Βασιλική Μιλλούση: Έτσι θα ξαναβρεί την φόρμα της, μετά τη γέννηση της κόρης της! [vids]

Πριν τρεις εβδομάδες ακριβώς, η Βασιλική Μιλλούση έγινε για πρώτη φορά μαμά! Η γλυκιά αθλήτρια απολαμβάνει τη κάθε στιγμή της νέας της ζωής και δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την τεράστια αγάπη που νιώθει για την κόρη της και καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Πετρούνια. Μάλιστα, όταν η μικρή κοιμάται, η Βασιλική εκμεταλλεύεται αυτές τις λιγοστές ώρες ησυχίας για να… γυμνάζεται!

Η Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής διέθετε ένα άψογο κορμί πριν την εγκυμοσύνη της και έχει βάλει στόχο σιγά σιγά να επανέλθει! Το απόγευμα της Τρίτης, η Βασιλική Μιλλούση μας έδειξε μερικές απλές ασκήσεις γυμναστικής, βοηθώντας έτσι και άλλες νέες μανούλες να ξαναβρούν την φόρμα τους.

“Γεια σας φίλες μου νέες μανούλες, αυτό το ποστ είναι για εσάς που μόλις γίνατε μανούλες και με ρωτάτε τι κάνω εγώ… λοιπόν αυτές είναι κάποιες ασκησούλες που ξεκίνησα τώρα την τρίτη εβδομάδα #postpartum από τη γέννηση της μικρής μου. Επειδή το πως νιώθει η κάθε μια διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα μπορείτε να τις δοκιμάσετε όταν εσείς θα νιώσετε έτοιμες, δεν πονάτε και είσαστε και λίγο γυμνασμένες από πριν” έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B5VR_LMjByf/

Η Βασιλική Μιλλούση έχει στόχο και θα τον πετύχει!

Read More

And More