Βασιλική Μιλλούση: Φωτογραφίες από τις διακοπές με τις κόρες της, χωρίς τον Λευτέρη Πετρούνια

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι αδιαμφησβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz.

Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, τη Σοφία και την Λένια τις οποίες λατρεύουν όσο τίποτα.

Αυτό το καλοκαίρι όμως, βρίσκει χωριστά την οικογένεια, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο ενώ η Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Η τρυφερή μανούλα μάλιστα, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας την καθημερινότητά της με τις μικρές της.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, παιχνίδια στη θάλασσα, βουτιές, ηλιοθεραπεία, φαγητό και πολλές βόλτες, με την Βασιλική Μιλλούση, τη Λένια και τη Σοφία να το απολαμβάνουν πολύ.

«Το καλοκαίρι μας …όσο ο μπαμπάς  προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο. (Γιατί μαλλί χωρίς μανταλάκι δεν γίνεται)», έγραψε η Βασιλική ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε σε σχόλιο, «μου λείπουν τα κορίτσια μου».

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More