Βασιλική Μιλλούση: Η εγκυμοσύνη στην καραντίνα και ο… χαζομπαμπάς Λευτέρης Πετρούνιας! (video)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η Βασιλική Μιλλούση για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής είναι 8μισι μηνών έγκυος και αναμένεται να γεννήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και Χρυσό Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια. Η Βασιλική υποδέχτηκε στο σπίτι της την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για την εγκυμοσύνη της στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής ρώτησε την ευτυχισμένη μανούλα πώς βιώνει αυτή την όμορφη περίοδο, μέσα στην καραντίνα: “Δεν μας έχει επηρεάσει ιδιαίτερα, καθώς δεν έχει αλλάξει η ζωή μας. Και δεν θέλουμε να αλλάζει. Ο Λευτέρης εξακολουθεί να πηγαίνει στις προπονήσεις του και εγώ μένω σπίτι με την μικρή. Ευτυχώς έρχεται η μαμά μου και βοηθάει. Είναι δύσκολο τώρα να μένω μόνη μου. Προσπαθούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι” απάντησε η Βασιλική Μιλλούση.

“Την προηγούμενη φορά είχα πολύ κόσμο στο μαιευτήριο, τώρα δεν θα έχω κανέναν, μόνο τον Λευτέρη. Αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις σου αρκεί ο άνθρωπός σου” τόνισε η μέλλουσα μανούλα, ενώ αποκάλυψε πως τελική ημερομηνία για να γεννήσει είναι 6 Δεκεμβρίου. Όπως δήλωσε η ίδια, ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι χαζομπαμπάς και η κόρη τους, Σοφία του τρέφει τεράστια αδυναμία!

Read More

And More