Βασιλική Μιλλούση: Η καθημερινότητά της με την τεσσάρων μηνών κόρη της [pics]

Ήταν 4 Νοεμβρίου του 2019 όταν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έγιναν για πρώτη φορά γονείς! Οι γνωστοί Έλληνες αθλητές επισφράγισαν την πολυετή σχέση τους με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο ερχομός της μικρής άλλαξε τις ζωές τους προς το καλύτερο. Τα μέχρι τότε δεδομένα άλλαξαν, αφού πλέον η Σοφία – όπως πρόκειται να ονομαστεί – αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους!

Η Βασιλική Μιλλούση έχει αφοσιωθεί στη μητρότητα θέτοντας σε δεύτερη μοίρα την επαγγελματική της ζωή. Ωστόσο, είτε βρίσκεται στο σπίτι είτε στο αθλητικό κέντρο που διαθέτουν μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια, γυμνάζεται καθημερινά και συνεπώς δεν χάνει τη φόρμα της. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης από την πλευρά του συνεχίζει τις εντατικές προπονήσεις και το κυνήγι για την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Η αθλήτρια και γυμνάστρια ρυθμικής είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram και συχνά τροφοδοτεί το προφίλ της με φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με την πριγκίπισσά της. Η Βασιλική Μιλλούση είναι full time μαμά και πραγματικά το απολαμβάνει!

Δες φωτογραφίες:

Η Βασιλική Μιλλούση ποζάρει φορώντας την πιπίλα της κόρης της!

Read More

And More