Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη της έγινε ενός έτους και εκείνη της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο

Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, η Βασιλική Μιλλούση γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της κορούλας της.

H μικρή Σοφία ήρθε στον κόσμο ακριβώς έναν χρόνο πριν για να συμπληρώσει την ευτυχία της Βασιλικής Μιλλούση με τον Λευτέρη Πετρούνια. Έτσι λοιπόν, με αφορμή αυτή την ξεχωριστή ημέρα η εγκυμονούσα μαμά που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δε θα μπορούσε να μην κάνει και μια ανάρτηση για τη μικρή της.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια της ενόργανης δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών με μερικές ξεχωριστές στιγμές που έχουν ζήσει σαν οικογένεια αυτόν τον ένα χρόνο και έγραψε, “Μια εικόνα,ένας χρόνος δεν ξέρω πόσες μοναδικές λέξεις…Ένα έχω να πω,ό,τι θεωρούσα κλισέ είναι πια η ευτυχία μου! @eleftherios_petrounias σ ευχαριστώ που είσαι κάθε μέρα όλο και πιο καλός μπαμπάς,να χαιρόμαστε την μικρή μας Σοφία!”

Σε λίγο καιρό το ζευγάρι που έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο πρόκειται να υποδεχτεί στον κόσμο τη δεύτερη κορούλα του ενώ όπως έχουν κάνει γνωστό ο θρησκευτικός τους γάμος θα γίνει αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Read More

And More