Βασιλική Μιλλούση: «Η περίοδος της εγκυμοσύνης δένει το ζευγάρι πάρα πολύ»

Βασιλική Μιλλούση: «Η περίοδος της εγκυμοσύνης δένει το ζευγάρι πάρα πολύ» | tlife.gr

Η Βασιλική Μιλλούση μετρά πλέον αντίστροφα για να ζήσει το θαύμα της μητρότητας. Η Πρωταθλήτρια Ρυθμικής γυμναστικής διανύει αισίως τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και μέχρι τέλος Νοέμβρη θα κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της. Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται καθ’ όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό της και ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Η Βασιλική Μιλλούση φωτογραφίζεται για το περιοδικό People και μιλάει στον Μαρίνο Βυθούλκα για τον σύζυγό της και την απόφασή τους να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

«Είναι υπέροχο αυτό που ζω με τον Λευτέρη. Η αλήθεια είναι πως στο μεγαλύτερο διάστημα της εγκυμοσύνης μου είχε προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οπότε, ήταν λογικό να μην το ζήσει όσο θα ήθελε και περιμέναμε πώς και πώς να επιστρέψει ώστε να ζήσουμε μαζί τον τελευταίο μήνα της κύησης. Παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ τρυφερός και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι η περίοδος της εγκυμοσύνης δένει το ζευγάρι πάρα πολύ. Και εμείς είμαστε σε αυτή τη φάση».

Η επιλογή της Βασιλικής και του Λευτέρη να γίνουν γονείς ήταν μια συνειδητή επιλογή, καθώς η εγκυμοσύνη της δεν προέκυψε χωρίς εκείνοι να την επιδιώξουν.

«Σαφώς, δεν ήταν κάτι που έτυχε. Ωστόσο ακόμα και να πεις ότι θέλεις να κάνεις ένα παιδί, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθει αμέσως. Σε εμάς –και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό– ήρθε όταν ήμασταν έτοιμοι και οι δύο. Το μωράκι μας ήρθε με τη σειρά που έπρεπε. Σταμάτησα τη γυμναστική, στη συνέχεια είπαμε με τον Λευτέρη πως θέλουμε να δημιουργήσουμε οικογένεια και πολύ χαλαρά ξεκίνησε όλο αυτό χωρίς καθόλου άγχος και στρες. Πλέον, είμαι πεπεισμένη πως όταν ένα ζευγάρι αγχωθεί για να αποκτήσει παιδί, θα δυσκολευτεί. Σε εμάς δεν υπήρχε καθόλου ο παράγοντας «άγχος». Γι’ αυτό και η εγκυμοσύνη συνέβη σχετικά γρήγορα» λέει με ειλικρίνεια.

Φωτογραφία: Στέφανος Παπαδόπουλος

READ more