Βασιλική Μιλλούση: Η χρυσή πορεία στην ενόργανη και όλα όσα δεν ξέρεις για την αθλήτρια του Nomads!

Βασιλική Μιλλούση: Η χρυσή πορεία στην ενόργανη και όλα όσα δεν ξέρεις για την αθλήτρια του Nomads! | tlife.gr

Το μικροκαμωμένο κορίτσι της ομάδας των Ωκεανών με την μεγάλη ψυχή. Η Βασιλική Μιλλούση είναι μαχήτρια από κούνια αφού από την ηλικία των 4 ετών ξεκίνησε γυμναστική στο Γ.Σ. Καλλιθέα. Η αθλητική της δεινότητα είναι εμφανής και στα αγωνίσματα του Nomads όπου βρέθηκε για να ζήσει μία νέα εμπειρία. Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο με την ενόργανη γυμναστική αλλά στο Palawan δίνει έναν διαφορετικό και πολύ ενδιαφέρων για εκείνη “αγώνα”.

Οι τηλεθεατές που δεν την γνωρίζουν από την καριέρα της στην ενόργανη γυμναστική, που ήταν στο peak της στα τέλη της δεκαετίας του 1990, την αγάπησαν μέσα από το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1. Υπάρχουν όμως πολλά που δεν ξέρουμε για την αθλήτρια που κλέβει τις εντυπώσεις στις Φιλιππίνες.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στον Ταύρο με στόχο πάντα τον αθλητισμό. Πήρε το πτυχίο της στα ΤΕΦΑΑ και δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τη γυμναστική. Η πρώτη της Ολυμπιάδα ήταν το Sydney 2000, η επόμενη το 2012 στο Λονδίνο και η Τρίτη 2016 στο Rio.

Το μεγαλύτερο όνειρο της είναι να φτιάξει έναν όμορφο χώρο που θα μαθαίνει στον κόσμο το άθλημα που αγαπά, την Ενόργανη Γυμναστική. Ειδικά τα παιδιά. Φυσικά, σε προσωπικό επίπεδο η μεγάλη της επιθυμία είναι να φτιάξει μια όμορφη οικογένεια.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι ένας πολύ αισιόδοξος άνθρωπος που προσπαθεί να το περάσει αυτό και στους γύρω της. Θέλει να δίνει κίνητρα και να εμπνέει τους δικούς της ανθρώπους όχι μόνο να ασχοληθούν με την γυμναστική αλλά και να έχουν στόχο να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Από τα γεγονότα που έχουν στιγματίσει την ζωή της ήταν ο θάνατος του μπαμπά της Δημήτρη, το 2008. Είναι άλλωστε πολύ δεμένη με την οικογένειά της και φροντίζει να περνά πολύ χρόνο μαζί τους. Άλλωστε όταν δεν γυμνάζεται -η ρουτίνα της είναι δυο φορές την ημέρα- χαίρεται όμορφες χαλαρές στιγμές με αυτούς που αγαπά. Την οικογένειά της, τις κολλητές της και τον Λευτέρη Πετρούνια. Αυτός είναι και ο άνθρωπος που θα έπαιρνε μαζί της για μια μέρα στο Nomads αν είχε αυτή τη δυνατότητα.

Δες φωτογραφίες και βίντεο που έχει μοιραστεί η ίδια στο instagram:

READ more