Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Δες πώς έχουν διακοσμήσει το σπίτι τους ο πρωταθλητής και η σύζυγός του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε την περασμένη Παρασκευή να βρεθεί και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το πέμπτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η νίκη του αυτή φυσικά έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες αλλά λίγο περισσότερο την σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση και τις δυο κορούλες τους Σοφία και Ελένη που αν και μικρές σίγουρα μεγαλώνοντας θα χαίρονται πολύ με τις επιτυχίες του μπαμπά τους.

Οι δυο αθλητές, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια με τα δυο τους κοριτσάκια. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να στεγάσει τον έρωτά του σε ένα σπίτι στη Γλυφάδα που όπως θα δεις από τις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αρκετά φωτεινό.

Από τις αναρτήσεις που έχουν κάνει οι ίδιοι κατά καιρούς στα social media, φαίνεται ότι το πάτωμα του σπιτιού είναι ενισχυμένο με παρκέ ενώ και οι πόρτες όπως και πολλά έπιπλα είναι από ξύλο.

Οι τοίχοι είναι λευκοί και κάποιοι από αυτούς κοσμούνται από διάφορα καδράκια. Στο σαλόνι του σπιτιού υπάρχει ένας μεγάλος γκρι καναπές αλλά και αρκετός κενός χώρος μιας και η Βασιλική Μιλλούση συχνά κάνεις τις ασκήσεις γυμναστικής της εκεί.

Στα δωμάτια των δυο κοριτσιών εκτός από τις κούνιες και τα αποθηκευτικά έπιπλα υπάρχουν όπως είναι λογικό και πολλά παιχνίδια.

Read More

And More