Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Διασκέδασαν στις «Μέλισσες» λίγο πριν αναχωρήσουν για τη Νέα Υόρκη! [pics]

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Διασκέδασαν στις «Μέλισσες» λίγο πριν αναχωρήσουν για τη Νέα Υόρκη! [pics] | tlife.gr

Την μαγευτική Νέα Υόρκη επέλεξαν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας για να αποχαιρετήσουν το 2018 και να υποδεχτούν το νέο έτος. Η αλήθεια είναι ότι φέτος πολλοί ήταν οι celebrities που επισκέφτηκαν την Νέα Υόρκη, θέλοντας να ανακαλύψουν από κοντά έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς του πλανήτη. Το όμορφο ζευγάρι βρέθηκε εκεί λίγο πριν την έλευση της νέας χρονιάς, γεγονός που μας αποκάλυψε μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram.

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρά την κρίση που πέρασαν, ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει. Η χρονιά που έφυγε ήταν πολύ σημαντική για τον Λευτέρη, αφού τόσο η προσωπική του ζωή όσο και η επαγγελματική επιτυχία που έζησε θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό του.

Λίγες μέρες πριν αναχωρήσουν για την Νέα Υόρκη, το όμορφο ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο «Box» και διασκέδασαν με τις επιτυχίες του συγκροτήματος Μέλισσες και την Τάμτα. Οι δυο τους, διασκέδασαν με την ψυχή τους και δεν σταμάτησαν να αφιερώνουν τραγούδια ο ένας στον άλλον. Μπορεί να είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, όμως δεν σταμάτησαν στιγμή να δείχνουν τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δες τις φωτογραφίες:

Το ζευγάρι συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Φωτογραφίες: NDP

 

READ more