Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους! Φωτογραφίες

Μόλις πριν τέσσερις ημέρες, η Βασιλική Μιλλούση έζησε για δεύτερη φορά το πιο όμορφο θαύμα της ζωής της! Η Πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής υποδέχτηκε στις 4 Δεκεμβρίου την δεύτερη κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια. Το ζευγάρι, που έχει ήδη ένα κοριτσάκι ενός έτους, τη μικρή Σοφία, κρατά πλέον στην αγκαλιά του τη δεύτερη κορούλα του που με τόση ανυπομονησία περίμενε όλους αυτούς τους μήνες. 

Το μεσημέρι της Τρίτης, η ευτυχισμένη μανούλα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και έχοντας στο πλευρό της τον Λευτέρη Πετρούνια έφυγαν με την κόρη τους και πήγαν επιτέλους σπίτι να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή, με δύο πλέον παιδιά! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια κατά την έξοδό τους από μαιευτήριο των βορείων προαστίων, με τον πατέρα να έχει αναλάβει να κουβαλάει το καροτσάκι. 

Οι δυο τους μπορεί να φορούσαν μάσκες προστασίας, ωστόσο τα μάτια τους έλαμπαν από χαρά, που κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους!

Να σας ζήσει!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More