Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Όσο περνάει ο καιρός ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει και πλέον μετράνε περίπου 5 χρόνια σχέσης. Φαίνεται πως ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα είχε ονειρευτεί και οι στιγμές που περνάνε μαζί είναι πολύτιμες και μοναδικές. Η Βασιλική βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Λευτέρη υποστηρίζοντας και ταυτόχρονα ενθαρρύνοντάς τον να πετύχει τους στόχους του.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για εκείνον! Ο Λευτέρης ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθε την απόφαση της Βασιλικής να εγκαταλείψει την ενεργό δράση της στο στην ενόργανη γυμναστική και ήταν δίπλα της σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της. Η σχέση τους ξεκίνησε την άνοιξη του 2014 και ακόμα και αν πέρασαν μια κρίση το 2017 τίποτα τελικά δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στον παράφορο έρωτά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Real” το ζευγάρι πριν λίγους μήνες αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του και να συγκατοικήσει γεγονός που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η κοινή καθημερινότητα τους ένωσε ακόμα περισσότερο και πλέον είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ. Έτσι λοιπόν, οι δύο τους πήραν την μεγάλη απόφαση να παντρευτούν και να επισφραγίσουν με τον καλύτερο τρόπο την όμορφη ιστορία αγάπης που έχουν.

Read More

And More