Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Μετακόμισαν σε καινούριο σπίτι!

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Όσο περνάει ο καιρός ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει και πλέον μετράνε περίπου 5 χρόνια σχέσης. Φαίνεται πως ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα είχε ονειρευτεί και οι στιγμές που περνάνε μαζί είναι πολύτιμες και μοναδικές. Η Βασιλική βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Λευτέρη υποστηρίζοντας και ταυτόχρονα ενθαρρύνοντας τον να πετύχει τους στόχους του.

Οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πω θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε σε ένα καινούριο σπίτι και είναι πολύ ενθουσιασμένο. Η Βασιλική κοινοποίησε στο instagram φωτογραφία από το καινούριο τους σπίτι και έγραψε: “Νέα εβδομάδα, νέο σπίτι”.

Ενώ και ο καλός τους φίλος Γιώργος Χατζηευσταθίου, κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο instagram, μία φωτογραφία που είναι με το ζευγάρι και τον σκύλο του, στο σπίτι του και έγραψε: “Είστε οι καλύτεροι, καλορίζικο”.

Read More

And More