Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Μίνι απόδραση με τις κόρες τους στο Μέτσοβο – Φωτογραφίες

Ένα διάλειμμα από την επιβαρυμένη καθημερινότητά του θέλησαν να κάνουν ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες τους.

Το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για το ζευγάρι και κυρίως για τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε από την Αμβέρσα, όπου έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση ενώ προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Τα τελευταία χρόνια ο Χρυσός Ολυμπιονίκης έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με πολλούς τραυματισμούς, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και καθημερινά προπονείται για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Το αγαπημένο ζευγάρι ταξίδεψε στο Μέτσοβο μαζί με τις μικρές, Λένια και Σοφία, θέλοντας να περάσουν λίγο χρόνο οικογενειακά και να απολαύσουν τη φύση, τα παιχνίδια και την ηρεμία.

Την αποκάλυψη έκανε η Βασιλική Μιλλούση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες. Η γνωστή αθλήτρια, μέσα από τα οικογενειακά στιγμιότυπα που ανήρτησε θέλησε να μας δείξει πώς περνούσαν το χρόνο τους στην εξόρμησή τους, τονίζοντας πως το είχαν μεγάλη ανάγκη.

«Τα βουνά ήταν σχεδόν μονόδρομος μετά από το στρες που είχαμε και οι δύο.. ίσως και οι τέσσερις!», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More