Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Χριστουγεννιάτικες διακοπές με τις κόρες τους στο Βέλγιο- Φωτογραφίες

Ένα διάλειμμα από την επιβαρυμένη καθημερινότητά του θέλησαν να κάνουν για τα Χριστούγεννα ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες τους.

Το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για το ζευγάρι και κυρίως για τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε από την Αμβέρσα, όπου έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση ενώ προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Το αγαπημένο ζευγάρι ταξίδεψε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην πόλη Βρύγη μαζί με τις μικρές, Λένια και Σοφία, θέλοντας να περάσουν λίγο χρόνο οικογενειακά και να απολαύσουν λίγο χρόνο όλοι μαζί και παράλληλα να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Την αποκάλυψη του ταξιδιού έκαναν τόσο ο Λευτέρης Πετρούνιας όσο και η Βασιλική Μιλλούση μέσα από αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram. Το ζευγάρι μας έδωσε μια γεύση από τις διακοπές του και τις στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς που ζει.

Οι μικρές μάλιστα, παρά το τσουχτερό κρύο δείχνουν να το απολαμβάνουν πολύ, κάνοντας τις βόλτες τους στα δημοφιλή σημεία της πανέμορφου μέρους.

Δες τις φωτογραφίες

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi (@vasilikimillousi)

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More