Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Το δεύτερο παιδάκι της πρόκειται να κρατά σε λίγο καιρό στην αγκαλιά της η Βασιλική Μιλλούση. Η αθλήτρια της ενόργανης βρίσκεται ήδη στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής περιόδου.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας φαίνεται να έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου αυτού που πάντα έψαχναν για αυτό και το γεγονός πως η οικογένειά τους πρόκειται να μεγαλώσει κι άλλο μόνο χαρά μπορεί να τους γεμίσει. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για αρκετά χρόνια ενώ τον Ιούλιο του 2019 τέσσερις μήνες πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους Σοφία, πραγματοποίησαν τον πολιτικό τους γάμο.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά οι δυο αθλητές είναι έτοιμοι να υποδεχτούν στον κόσμο τη δεύτερη κορούλα τους με την Βασιλική Μιλλούση να μη χάνει την ευκαιρία να φωτογραφίζει την κοιλίτσα της που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. 

Έτσι έκανε και το πρωί της Δευτέρας όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία ποζάρει με περηφάνια μπροστά στον καθρέφτη δείχνοντάς μας πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της αλλά και το σώμα της που αν και μετά στον έβδομο μήνα παραμένει σε άριστη κατάσταση.

Το ζευγάρι έχει μάλιστα ανακοινώσει πως μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων θα κάνει και τον θρησκευτικό του γάμο.

Read More

And More