Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει την αλλαγή στη σιλουέτα της ένα μήνα μετά την γέννηση της κόρης της!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση πριν από λίγο καιρό έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς η αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ερωτευμένο ζευγάρι πετάει στα σύννεφα και απολαμβάνει κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί με την νεογέννητη κορούλα του.

Η όμορφη μανούλα, μάλιστα, ως λάτρης των social media, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά της. Έτσι, λοιπόν, το απόγευμα της Παρασκευής, θέλησε να τους δείξει την αλλαγή στο σώμα της, ένα μήνα μετά τον τοκετό.

Γι’ αυτό, η Βασιλική δημοσίευσε στο Instagram μια selfie που έβγαλε στον καθρέφτη του σαλονιού της, στην οποία πόζαρε φορώντας ένα μαύρο κολάν και αθλητικό τοπ. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, είναι εμφανές ότι έχει χάσει τα περισσότερα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και η σιλουέτα της επανέρχεται σιγά σιγά στο φυσικό της.

30 μέρες μετά την γέννηση της μικρής μου #postpregnancy #postpartum και το σώμα μου αρχίζει να μαζεύει, η αλήθεια είναι πως νόμιζα ότι αυτή η κοιλιά δεν θα μαζευτεί ποτέ, όμως πραγματικά η φύση είναι φοβερή και με λίγο προσοχή,σωστό φαγητό και λίγη γυμναστική στο σπίτι,το σώμα επανέρχεται… μπορείτε και εσείς οι νέες μανούλες και μη, να κάνετε τη δική σας προσπάθεια για να νιώσετε καλά με το σώμα σας ,τον εαυτό σας και τη διάθεσή σας, είναι πολύ σημαντικό και για το μωρό σας! Κουράγιο και δύναμη σε όλες” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Οι κοιλιακοί της κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους ξανά!

Read More

And More