Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει την κοιλιά της μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της [pics]

Μια εβδομάδα μανούλα, μια εβδομάδα πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Ο λόγος για την Βασιλική Μιλλούση, η οποία βιώνει το θαύμα της μητρότητας για πρώτη φορά εδώ και λίγες ημέρες και πραγματικά πετάει στα σύννεφα! Η αθλήτρια και γυμνάστρια ενόργανης γυμναστικής μπορεί να έχει ζήσει πολλές σημαντικές στιγμές στην καριέρα της, όμως πιο σημαντική από τη γέννηση της κόρης της δεν ήταν καμία! Η ίδια απολαμβάνει κάθε πολύτιμη στιγμή με το μωρό της και δεν σταματά να χαμογελά!

Η Βασιλική Μιλλούση διαθέτει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν σταματά να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της. Έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης, δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία με κολάν και αθλητικό τοπ, δείχνοντάς μας πως είναι η κοιλιά της μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της. Όπως θα δεις, η γνωστή αθλήτρια δεν πήρε καθόλου κιλά στο σώμα της, μόνο στην κοιλιά της.

“Μια εβδομάδα μανούλα…λέω τις ώρες που κοιμάται η μπεμπούλα μου να ξεκινήσω πολύ σιγά να επαναφέρω το σώμα μου όσο αυτό μου το επιτρέπει για αρχή! Ο θηλασμός φυσικά με βοηθάει πολύ”, σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

Η Βασιλική Μιλλούση ποζάρει με χάρη στο φακό και μας δείχνει την κοιλιά της!

Read More

And More