Βασιλική Μιλλούση: Όλα όσα δεν ξέρεις για τη σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια!

Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Βασιλική Μιλλούση φωτογραφίζεται για People και μιλάει στον Μαρίνο Βυθούλκα για τον Λευτέρη Πετρούνια, τη φιλία τους που εξελίχθηκε σε έναν αμοιβαίο έρωτα, αλλά και την απόφασή τους να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

«Με τον Λευτέρη βρισκόμασταν συνεχώς μέσα σε ένα γυμναστήριο. Ήμασταν και οι δυο αθλητές, οπότε δεν ήταν πολύ δύσκολο να έρθουμε κοντά και να δημιουργηθεί ένα love story. Στα γυμναστήρια περάσαμε μαζί πολύ χρόνο και πολλές έντονες συγκινήσεις, είτε θετικές είτε αρνητικές. Επίσης, είχαμε και έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, όπως και κοινό πρόγραμμα στην καθημερινότητά μας. Πριν γίνουμε ζευγάρι με τον Λευτέρη, ήμασταν φίλοι. Τον γνωρίζω πάνω από δέκα χρόνια, παρέα κάναμε τα τελευταία χρόνια και ξεκινήσαμε να είμαστε μαζί ύστερα από κάποιες συγκυρίες. Υπήρξε μια περίοδος που βίωνα μια δύσκολη κατάσταση στην προσωπική μου ζωή και έτυχε σε αυτό το διάστημα να πηγαίνουμε μαζί σε κάποια αθλητικά gala και grand prix που ήμασταν μόνο οι δυο μας. Κι έτσι ήρθαμε πιο κοντά και γίναμε ζευγάρι» αποκαλύπτει η Βασιλική.

Σε λίγο καιρό συμπληρώνουν έξι χρόνια μαζί. Μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια υπήρξε ένα διάστημα που είχαν χωρίσει, κάτι που παραδέχτηκε δημόσια σε συνέντευξή της. «Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θεωρώ πως με αυτό τον τρόπο τεστάρονται για το αν αντέχουν στον χρόνο» συμπληρώνει η Βασιλική και συνεχίζει: «Είχαμε κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση μας λίγους μήνες πριν λάβω μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads στον ΑΝΤ1. Νομίζω πως αυτό το διάστημα ήταν που μας ένωσε πιο πολύ, διότι συνειδητοποιήσαμε και οι δυο πως δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλο».

Η Βασιλική αναχώρησε για το νησί Παλάουαν στις Φιλιππίνες τον Οκτώβριο του 2017, ενώ επέστρεψε στην Ελλάδα την ίδια χρονιά τα Χριστούγεννα. Τι γεύση της άφησε η συμμετοχή της στο Nomads; «Η ωραία γεύση ήρθε όταν επέστρεψα στην Ελλάδα και ηρέμησα. Στο νησί ζορίστηκα αρκετά, όχι όσον αφορά τις κακουχίες που αντιμετωπίζαμε, αλλά λόγω της απουσίας των δικών μου ανθρώπων. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως η έλλειψη επικοινωνίας μαζί τους θα με ενοχλούσε τόσο πολύ κι αυτό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που έφυγα πολύ νωρίς από το σπίτι. Από 13 ετών μένω μόνη μου και μου έχει λείψει η οικογένεια. Οπότε, όσο ήμουν στο Nomads μου έλειπαν πολύ τόσο ο Λευτέρης όσο και οι γονείς μου και η αδελφή μου.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More