Βασιλική Μιλλούση: Τέσσερις μήνες μετά τη γέννα, έχει ξαναβρεί την άψογη φόρμα της! [vid]

Η Βασιλική Μιλλούση εδώ και τέσσερις μήνες ζει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της! Βλέπεις, η γλυκιά αθλήτρια είναι πλέον μανούλα και η κόρη της, Σοφία, της έχει κλέψει κυριολεκτικά την καρδιά! Η ευτυχισμένη μανούλα, όπως καταλαβαίνεις, απέχει από τις αθλητικές της υποχρεώσεις προσωρινά, μέχρι να μεγαλώσει λίγο ακόμη η μικρή της πριγκίπισσα.

Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλη την ημέρα βρίσκεται στο σπίτι, έχοντας αναλάβει εξ ολοκλήρου την ανατροφή και την φροντίδα της κόρης της που έχει αποκτήσει με τον Λευτέρη Πετρούνια. Στον ελεύθερό της χρόνο, η Βασιλική Μιλλούση γυμνάζεται όσο περισσότερο μπορεί, έχοντας όχι μόνο χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και έχοντας επανέλθει πλέον στην καλλίγραμμη σιλουέτα της!

“Πολλές φορές είναι αρκετά δύσκολο να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να κάνεις γυμναστική ενώ μόλις έχει κοιμηθεί το μπεμπέ σου, όμως είναι πολλά τα οφέλη που θα αποκομίσεις αν τελικά το καταφέρεις! Μπορείς και εσύ”, έγραψε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση στα social media, δείχνοντας μας την γυμναστική της.

Read More

And More