Βασιλική Μιλλούση: Το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισε για τα Χριστούγεννα [pic]

Βασιλική Μιλλούση: Το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισε για τα Χριστούγεννα [pic] | tlife.gr

Σε γιορτινό κλίμα έχει μπει και η Βασιλική Μιλλούση. Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι μια από τις πιο αγαπημένες στιγμές για την όμορφη αθλήτρια. Έτσι το Σαββατοκύριακο αποφάσισε να δημιουργήσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι της.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε την απόφασή της να σταματήσει την καριέρα της μετά από 27 χρόνια. Η απόφαση της ήταν δύσκολη όπως τόνισε η ίδια φανερά συγκινημένη. Παράλληλα όμως στην προσωπική της ζωή βιώνει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο και είναι πάντα στο πλευρό του Χρυσού Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια. Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά πλέον είναι ξανά μαζί και στηρίζουν ο ένας τον άλλο.

Η γνωστή αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Nomads το περασμένο Σάββατο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της δίπλα στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα έγραψε: “Έτοιμο το δέντρο μας!!…στολίσαμε λίγο νωρίς φέτος? Είναι η πιο όμορφη στιγμή του χρόνου”.

Δες το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισε για τα Χριστούγεννα:

READ more