Βασιλική Ρούσσου: Μιλά για πρώτη φορά για τον έρωτά της με τον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη!

Ενα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του καλοκαιριού είναι ο Ελληνας παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση Αντώνης Τσαπατάκης και το μοντέλο Βασιλική Ρούσσου, που έγινε γνωστό μέσα από το τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας «My Style Rocks».

Η Ελενα Χριστοπούλου επιβεβαίωσε τη σχέση τους αναρτώντας την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στα social media. Στο στιγμιότυπο ήταν ο Αντώνης Τσαπατάκης με τη σύντροφό του, σε γεύμα που είχαν. Η μελαχρινή καλλονή  μιλάει στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τη σχέση της με τον γοητευτικό αθλητή. «Είμαστε μαζί και περνάμε ωραία. Ο Αντώνης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Κρατάμε την προσωπική μας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», εξηγεί.

Το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του στα Χανιά, από όπου κατάγεται ο παραολυμπιονίκης, και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώρισε τους γονείς του, οι οποίοι -όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός τους- τη συμπάθησαν πάρα πολύ, αφού είδαν τον γιο τους να είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της.

Η Βασιλική Ρούσσου είναι μοντέλο που συνεργάζεται με το πρακτορείο της Ελενας Χριστοπούλου, in.the.fab. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει δική της σειρά με αξεσουάρ. Από την πλευρά του, ο Αντώνης Τσαπατάκης πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑμΕΑ στον Καναδά με την ελληνική αποστολή, κατακτώντας δύο μετάλλια, ενώ στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου κατέκτησε την τέταρτη θέση στα 100 μέτρα πρόσθιο.