Αυτό το κουτί που έφτασε στο γραφείο κρύβει συγκλονιστική beauty ανακάλυψη!

Μερικά hints για το τι κρύβει αυτό το κουτί που έφτασε σχεδόν μόλις στο γραφείο: Δεν έχεις ξανακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο και μιλάμε για μια ολοκαίνουρια κατηγορία προϊόντος. Και θα σε ξαφνιάσει τόσο όσο όταν είχες ακούσει για πρώτη- πρώτη φορά για τις ΒΒ ή τα λάδια μαλλιών (θυμάσαι που έπαιρνες και όρκο ότι τα λάδια μαλλιών θα… λαδώνουν τα μαλλιά σου οπότε δεν τα έχεις καμία ανάγκη; Μέχρι που διαπίστωσες ότι τελικά τα έχεις!).

Με λίγα λόγια το συγκεκριμένο λανσάρισμα πρόκειται να ανοίξει μια ολοκαίνουρια αγορά! Έρχεται από την Nivea και για να μην σε κρατώ άλλο σε αγωνία, σου λέω ότι μιλάμε για το πρώτο CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ! Ναι! Ακριβώς όπως τα μαλλιά, έτσι και το σώμα αποκτά conditioner!

Γιατί conditioner σώματος;
Ας το παραδεχτούμε! Οι περισσότερες από εμάς δεν χρησιμοποιούμε body lotion μετά από κάθε ντους! Είτε γιατί δεν έχουμε χρόνο, είτε γιατί δεν έχουμε την υπομονή να περιμένουμε μέχρι να στεγνώσει το προϊόν και να ντυθούμε, είτε γιατί… βαριόμαστε!

Το conditioner σώματος κάνει την ζωή μας πιο εύκολη γιατί χρησιμοποιείται ως εξής:
1.
Χρησιμοποιείς κανονικά το αφρόλουτρό σου και ξεβγάζεις.
2. Εφαρμόζεις μια πλούσια ποσότητα από το Conditioner σώματος μέσα στο ντους και περιμένεις για ελάχιστα δευτερόλεπτα.
3. Ξεβγάζεις.
4. Σκουπίζεσαι με την πετσέτα και μπορείς να ντυθείς αμέσως!

Το μοναδικό ίσως default είναι ότι πρέπει να είσαι προσεκτική και σίγουρα να μην βάλεις προϊόν πολύ χαμηλά στα πόδια γιατί ίσως γλιστρήσεις. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όλες χρησιμοποιούμε conditioner μαλλιών έτσι κι αλλιώς, οπότε ξέρουμε!

Και μερικά bonus info:
– Κυκλοφορούν δύο διαφορετικά Conditioner σώματος: Για ξηρές επιδερμίδες στη μπλε συσκευασία και για κανονικές στη λευκή.
– Το προϊόν έρχεται στα 250ml και η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι €5.17.

Read More

And More