Βασίλης Γκουρούσης: «Δεν είπα ποτέ ότι έχω βρει νέα σύντροφο – Η Τέτα Καμπουρέλη να προσέχει ποιον βάζει στο σπίτι μας»

Στην προσωπική του ζωή και το διαζύγιό του από την Τέτα Καμπουρέλη αναφέρθηκε ο Βασίλης Γκουρούσης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Οpen Weekend” και τη δημοσιογράφο Ελένη Καταχανά.

«Δεν έχει βγει το διαζύγιο. Έχουμε βάλει τις πρώτες υπογραφές και περιμένουμε. Τα διαζύγια είναι για να χωρίσουν οι δρόμοι, όλα τα άλλα είναι κοινά: παιδιά, εγγόνια, περιουσιακά» ανέφερε αρχικά για το διαζύγιό του με την Τέτα Καμπουρέλη.

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Βασίλης Γκουρούσης αναίρεσε μόνος του τις πρόσφατες δηλώσεις περί νέας συντρόφου.

«Εμένα που με είδατε να έχω βρει νέα σύντροφο; Με είδατε κάπου; Έχω δηλώσει κάτι τέτοιο; Είπα ότι είμαι καλά. Τίποτα άλλο. Δεν έχω αφήσει αιχμές ποτέ, ούτε με έχει φωτογραφήσει κανένας, ούτε έχω βγει πουθενά με νέα σύντροφο. Αυτά που λέτε είναι εικασίες. Αν έχω ή όχι νέα σύντροφο, το ξέρω μόνο εγώ. Αυτοί που το δηλώσανε για μένα, κάνανε μέγα σφάλμα» είπε. (δες εδώ τι είχε πει πριν λίγο καιρό ο Βασίλης Γκουρούσης για την προσωπική του ζωή)

«Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, της εύχομαι να βρει την ευτυχία. Να προσέχει ποιους βάζει μέσα στο σπίτι μας. Εγώ δε φοβάμαι τίποτα. Εκείνη θα πρέπει να φοβάται, εκείνη ξέρει τι άνθρωπος είναι και τι ρόλο βαράει» σχολίασε σε άλλο σημείο Βασίλης Γκουρούσης για τον νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του.

Read More

And More