Βασίλης Καρράς: «Αδελφέ θα τα ξαναπούμε» – Στεφάνια από Σφακιανάκη, Γαρμπή, Θεοδωρίου

Πλήθος κόσμου από τις πρωινές ώρες, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Βασίλη Καρρά.

Με δάκρυα στα μάτια και στίχους από τα τραγούδια του, οι θαυμαστές του τραγουδιστή αποχαιρετούν τον «άρχοντα» της λαϊκής μουσικής ο οποίος έφυγε από τη ζωή παραμονή Χριστουγέννων, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, Χριστίνα και η κόρη τους, Ειρήνη, οι οποίες λένε το μεγάλο «αντίο» στον σύζυγο και πατέρα, Βασίλη Καρρά.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον «άρχοντα» της λαϊκής μουσικής, μέσα από αναρτήσεις αλλά και αφιερώσεις στη μνήμη του στα νυχτερινά κέντρα. Στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη τα στεφάνια στη μνήμη του Βασίλη Καρρά αυξάνονται διαρκώς. 

«Αδελφέ θα τα ξαναπούμε» γράφει το στεφάνι του Νότη Σφακιανάκη.

«Καλό Ταξίδι αγαπημένε» γράφουν στο στεφάνι τους η Καίτη Γαρμπή και το Διονύσης Σχοινάς. Στεφάνια στη μνήμη του τραγουδιστή έστειλαν δεκάδες καλλιτέχνες. Ανάμεσά τους η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Στέλιος Ρόκκος αλλά και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

Φωτογραφίες: NDP/NEWSIT

 

Read More

And More