Βασίλης Καρράς: Δέσποινα Βανδή με Βασίλη Μπισμπίκη, Πάολα και Αντώνης Ρέμος στο τρισάγιο

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή μετά από πολύ μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος το Πανελλήνιο και φυσικά την οικογένεια και τους συναδέλφους του.

Αυτή την ώρα, πλήθος κόσμου τον αποχαιρετά στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου θα τελεστεί τρισάγιο πριν την ταφή του.

Από νωρίς στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή που άφησε το αποτύπωμά του τα τελευταία χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο.

Στην εκκλησία έχουν ήδη καταφτάσει η Πάολα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Βέρτης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης και σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού» η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη..

Στο τελευταίο αντίο βρίσκονται και ο Φοίβος, ο Χρήστος Δάντης, ο Σάκης Αρσενίου, η Άντζελα Δημητρίου, ο Άγγελος Διονυσίου και ο Γιάννης Πλούταρχος με τον γιο του Γιώργο Κακοσαίο.

Nίκος Οικονομόπουλος

Νίκος Βέρτης

Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Κακοσαίος

Αντώνης Ρέμος

Πάολα

Φοίβος

Tην τελετή θα συνοδεύσει η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο. Τιμής Ένεκεν, θα γίνει ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου προς τιμήν του Βασίλη Καρρά με τη φιλαρμονική να διευθύνει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής – Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Φωτογραφίες: Newsit

Read More

And More