Βασίλης Καρράς: «Λύγισε» στη σκηνή η Δέσποινα Βανδή μιλώντας για τον θάνατό του

Φανερά συγκινημένη εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Κυριακής 24/12 στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, με τον οποίο την έδενε μια σχέση χρόνων. 

Ο Βασίλης Καρράς είναι ο άνθρωπος που τη βοήθησε στα πρώτα βήματα της καριέρας της, που πίστεψε σε εκείνη και της χάρισε δυο τραγούδια με τ οποία η Δέσποινα Βανδη ξεκίνησε τη μουσική της διαδρομή. (δες εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει λίγες ώρες νωρίτερα η Δέσποινα Βανδή)

«Έφυγε από κοντά μας ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας μοναδικός καλλιτέχνης» είπε συγκινημένη η Δέσποινα Βανδή και κατόπιν, κάνοντας μια μικρή παύση, εξήγησε ότι δεν μπορεί να πει πολλά για τον Βασίλη Καρρά.

«Δύο τραγούδια μου έδωσε και ξεκίνησε όλη μου η μουσική διαδρομή χάρη σε αυτόν. Ήταν ένας υπέροχος, δοτικός άνθρωπος ο Βασίλης Καρράς» ανέφερε στη συνέχεια και ερμήνευσε το “Αδιέξοδο”.

 

@vandinsta Ανεσως μετα, ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ το Αδιέξοδο… #vasiliskarras #despinavandi #votanikos #deva #vandi #greece #death #rip ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Fanpage

Read More

And More