Βασίλης Καρράς: Πλήθος καλλιτεχνών στο τελευταίο αντίο του τραγουδιστή στο Κοκκινοχώρι – «Αθάνατος» φώναζε ο κόσμος

Σήμερα Τετάρτη 27/12 πλήθος κόσμου, καλλιτεχνών αλλά και οι συγγενείς του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά.

Με χειροκροτήματα και τις καμπάνες να χτυπούν πένθιμα υποδέχτηκε το Κοκκινοχώρι Καβάλας τη σορό του Βασίλη Καρρά, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου τελέστηκε το Τρισάγιο και αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε και η ταφή του. Αυτή ήταν και η επιθυμία του τραγουδιστή, να ταφεί δίπλα στους γονείς του.

Κάποιοι από το πλήθος φώναξαν «αθάνατος», ενώ οι συγγενείς του Βασίλη Καρρά συνόδευσαν το φέρετρο με δάκρυα στα μάτια. Από νωρίς στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή που άφησε το αποτύπωμά του τα τελευταία χρόνια στο μουσικό στερέωμα.

Εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου και ιδιαίτερα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως τραγουδιστές και συνθέτες έδωσαν το παρών και συγκλονισμένοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά.

Αντώνης Ρέμος, Πάολα, Ζαφείρης Μελάς, Δέσποινα Βανδή, Χρήστος Δάντης, Νίκος Βέρτης, Νίκος Οικονομόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Πλούταρχος, Φοίβος, Άγγελος Διονυσίου, Γιώργος Σαμπάνης, Σάκης Αρσενίου είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που βρίσκονται στο Κοκκινοχώρι Καβάλας για να αποχαιρετήσουν το Βασίλη Καρρά.

Δες φωτογραφίες από το τρισάγιο:

Νίκος Οικονομόπουλος

Γιάννης Πλούταρχος

Πάολα

Αντώνης Ρέμος

Δέσποινα Βανδή

 

Ζαφείρης Μελάς

Χρήστος Δάντης

Χρήστος Μενιδιάτης

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More