Βασίλης Καρράς: Συγκλονισμένη η Δέσποινα Βανδή στο τρισάγιο του τραγουδιστή – Στο πλευρό της ο Βασίλης Μπισμπίκης

Πλήθος κόσμου αλλά και καλλιτεχνών και τραγουδιστών βρίσκονται στο Κοκκινοχώρι Καβάλας για το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά

Με χειροκροτήματα και τις καμπάνες να χτυπούν πένθιμα υποδέχτηκε το Κοκκινοχώρι Καβάλας το φέρετρο του Βασίλη Καρρά, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου τελείται το Τρισάγιο, ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η ταφή. Αυτή ήταν και η επιθυμία του τραγουδιστή, να ταφεί δίπλα στους γονείς του.

Στο τελευταίο αντίο έδωσε το παρών και η Δέσποινα Βανδή, συνοδευόμενη από τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια λάτρευε τον Βασίλη Καρρά, αφού στο πλευρό του έκανε τα πρώτα της βήματα στην μουσική καριέρα της.

Κατά τη διάρκεια του τρισάγιου, η Δέσποινα Βανδή «λύγισε», δεν άντεξε και βγήκε από την πίσω πόρτα. Όπως φαίνεται και στις εικόνες, η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ φορτισμένη, ενώ δεν έχει σταματήσει να κλαίει.

 

Τα πλάνα προβλήθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Με πόση χαρά ξεκίνησε η σημερινή μέρα και με πόση λύπη γέμισε… Δεν μπορώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου… Δίπλα του ξεκίνησα το ταξίδι μου στη μουσική. Δίπλα του την περίοδο που άρχισε να αγαπιέται από όλη την Ελλάδα εγώ να μαθαίνω τη σκηνή τη νύχτα και το περιτύλιγμα της και παράλληλα να διαβάζω στα καμαρίνια προσπαθώντας να πάρω το πτυχίο. Με ξεγέλασε με έναν τρόπο. Με έκανε να πιστεύω πως ο κόσμος της μουσικής είναι γεμάτος με Βασίληδες! Με τα χρόνια κατάλαβα τη μοναδικότητα του και δεν αναφέρομαι στην ντομπροσύνη της φωνής του ούτε και στα τραγούδια του.

Ο Βασίλης αυτός ο άντρας με αυτό το εκτόπισμα που είχε που λατρευόταν σα ροκ σταρ αυτός που ξεκινούσε με το «καλησπέρα και καλή βραδιά» και τον αποθέωναν όλοι ,είχε μια σχεδόν παιδική αθωότητα που τη διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια…Γενναιόδωρος, με μια αφοπλιστική απλότητα, αληθινός και με πολλή αγάπη για όλους, τον ένοιαζε μόνο η σκηνή κι ό,τι γινόταν πάνω σε αυτήν. Σπάνιας κοπής άνθρωπος… Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ για όσα μου έμαθε συνειδητά και ασυνείδητα… Βασίλη… «Γέλα μου»…1994…», είχε γράψει η Δέσποινα Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More