Βασίλης Καρράς – «Θλίψη από τον Βορρά, μέχρι τον Νότο»: Το διαδίκτυο αποχαιρετά τον «άρχοντα» με τα τραγούδια του

Παραμονή Χριστουγέννων και η είδηση για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο ο οποίος αποχαιρετά τον λαϊκό τραγουδιστή με φωτογραφίες στα social media.

Ο Βασίλης Καρράς είχε παραχωρήσει την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξή του Μάιο 2021 στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στον ANT1. Ο Βασίλης Καρράς είχε μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου για την πολύχρονη καριέρα του στο τραγούδι αλλά και την δυσκολία που βίωσε στο ξεκίνημά του.

 «Πήγαινα στα σπίτια που καθάριζε η μητέρα μου να τη βοηθήσω και δεν ήθελε, στεναχωριόταν. Η πρώτη επαγγελματική ενασχόληση ήταν όταν ένα βράδυ, πάμε σε ένα ταβερνάκι με την παρέα μου και αρχίσαμε να τραγουδάμε όλοι μαζί και είναι ένας μουσικός και μου λέει δεν έρχεσαι τα Σάββατα να λες κανένα τραγουδάκι. Λέω ντρέπομαι.

Ήταν ένα μαγαζί που χώραγε 150 άτομα και έλεγαν λαϊκά και ποντιακά. Στην πρεμιέρα ήρθε όσος κόσμος έρχεται και σήμερα στις πρεμιέρες μου. Ήρθε όλη η γειτονιά, έκλεισε ο δρόμος. Δεν μπόρεσαν να μπουν στο μαγαζί. Εκεί άρχισα να νιώθω τη φλόγα. Την άλλη δουλειά δεν την παρατούσα», είχε εξομολογηθεί ο Βασίλης Καρράς. 

 

Το twitter αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά

Παραμονή Χριστουγέννων και η είδηση για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά σκόρπισε θλίψη στο τεράστιο κοινό του, το οποίο τις τελευταίες ώρες τον αποχαιρετά μέσα από τα social media.

Οι χρήστες του twitter λένε το μεγάλο «αντίο» στον «άρχοντα» της λαϊκής μουσικής μέσα από στίχους των τραγουδιών του…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More