Βασίλης Καρράς: Το πρόσωπο που επέλεξε η οικογένεια για να εκφωνήσει τον επικήδειο – «Δύσκολη στιγμή για μένα»

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά.

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον «άρχοντα» της λαϊκής μουσικής, καθώς η σορός του βρέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι τις 9 το βράδυ. 

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής, ήταν ο άνθρωπος που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας.

Βγαίνοντας από τον Ναό, ο Ευάγγελος Αραμπατζής ανέφερε στους δημοσιογράφους «Σήμερα αποχαιρετούμε έναν τεράστιο καλλιτέχνη, τον Βασίλη μας. Και στον επικήδειο ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Ζήτησε η οικογένεια να εκφωνήσω τον επικήδειο. Με μεγάλη συγκίνηση το έκανα, γιατί ο Βασίλης πέρα από μεγάλος καλλιτέχνης ήταν και μεγάλος άνθρωπος.

Και όλος αυτός ο κόσμος που είναι εδώ αποδεικνύει πόσο αγαπούσε αυτόν τον άνθρωπο. Η συναυλία που επιθυμούσε να πραγματοποιηθεί με τους 3.000 μουσικούς επί σκηνής, θα γίνει προς τιμήν του, στην Αθήνα και θα καταγραφεί για το βιβλίο Γκίνες. Καλό ταξίδι Βασίλη μας» είπε ο Ευάγγελος Αραμπατζής.

Η κηδεία του Βασίλη Καρρά θα γίνει αύριο Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 12:00 στη γενέτειρά του, στο Κοκκινοχώρι του δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα.

Πηγή: Thesstoday

Read More

And More