Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Μαζί στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Τατόι! [pics]

Τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά που μας έχει κάνει παγκοσμίως περήφανους στήριξαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός Υγείας και η σύζυγός του βρέθηκαν το Σάββατο στο Tatoi Club προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Λετονό Μάρτιν Πότζους, στο πλαίσιο του Davis Cup.

Άνθρωποι που αγαπούν πολύ τον αθλητισμό, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού παρακολούθησαν με αγωνία των αγώνα από τις πρώτες θέσεις στις κερκίδες και πανηγύρισαν την νίκη του Έλληνα αθλητή. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να επικρατήσει του Mάρτιν Πόζντους με 6-4, κάνοντας το Ελλάδα – Λετονία 2-0, παίρνοντας το εισιτήριο για να ταξιδέψει στη Γενεύη για το Laver Cup.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε τα συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και οι δυο τους πόζαραν μαζί για μία φωτογραφία, την οποία και δημοσίευσε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram. «Κάνε αυτό που δεν μπορείς, είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς»,  σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια.

Η φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού με τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά το τέλος του αγώνα

Φωτογραφίες: Intime, NDP

Read More

And More