Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Με τον Μάξιμο στο Κολωνάκι! [pics]

Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν. Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού κλείνουν πέντε μήνες παντρεμένοι και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Το γνωστό ζευγάρι που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 16 Ιουνίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον λόφο του Λυκαβηττού, απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, με τον υπουργό Υγείας να έχει πολύ καλές σχέσεις με τα τρία παιδιά της καλής του από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το γνωστό ζευγάρι στο Κολωνάκι μαζί με τον μικρό Μάξιμο. Με αθλητικό look ο Βασίλης Κικίλιας και με casual chic εμφάνιση η Τζένη Μπαλατσινού δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι. Το ζευγάρι άλλωστε αγαπά να κάνει χαλαρές βόλτες και επιλέγει πάντα πιο sport εμφάνιση, όταν δεν πρέπει να βρεθεί σε κάποια επαγγελματική υποχρέωση. Τόσο ο υπουργός Υγείας, μάλιστα, όσο και η παρουσιάστρια – επιχειρηματίας αγαπούν το ευ ζην και έχουν τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Αυτήν τη φορά, λοιπόν, το ζευγάρι βρέθηκε και πάλι στο αγαπημένο του Κολωνάκι μαζί με τον γιο της Τζένης, τον Μάξιμο. Οι τρεις τους επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο που τους περίμενε και έφυγαν για την πρωινή τους έξοδο.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More