Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Τρυφερά ενσταντανέ σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Τις πρώτες κοσμικές εξόδους ως νεόνυμφοι κάνουν ο νέος υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού. Το αγαπημένο ζευγάρι που πριν λίγες μέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια λιτή τελετή στο Λυκαβηττό είναι αχώριστο και παρά το νέο φορτωμένο πρόγραμμα του Βασίλη Κικίλια, οι δυο τους βρίσκουν χρόνο για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Η αλήθεια είναι πως λίγο μετά το γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού, ο Βασίλης Κικίλιας συνέχισε ενεργά την προεκλογική του εκστρατεία έχοντας στο πλευρό την γυναίκα του. Το θριαμβευτικό αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου για τη Νέα Δημοκρατία τον έκανε να χαρεί πολύ και να βρεθεί με την καλή του στο προεδρικό μέγαρο για την ορκωμοσία της κυβέρνησης. Φυσικά η Τζένη Μπαλατσινού έλαμψε στο πλευρό του, τόσο στην ορκωμοσία, όσο και στην τελετή παράδοσης -παραλαβής του υπουργείου Υγείας , όπου τον συνόδευσε την ίδια ημέρα.

 

Τώρα όμως, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για να χαλαρώσει λίγο το ζευγάρι . Και μιας και το πρόγραμμα τους είναι πιεσμένο και δεν προβλέπεται ακόμη ταξίδι του μέλιτος, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μια από τις πρώτες κοσμικές εμφανίσεις τους ως νεόνυμφοι!

Κάπως έτσι βρέθηκαν στην παράσταση που πρωταγωνιστεί η Δέσποινα Βανδή, «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος και οι αγκαλιές και τα τρυφερά ενσταντανέ τους δεν είχαν τέλος!

Στα παρασκήνια της παράστασης

Read More

And More