Βασίλης Κυριαζής: Πέθανε ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Όσα λέει ο Μάκης Δελαπόρτας στο TLIFE

Από τη ζωή έφυγε ο Βασίλης Κυριαζής, ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη αλλά και πολλών άλλων Ελλήνων ηθοποιών που την δεκαετία του 80 μεσουρανούσαν ή έκαναν τότε τα πρώτα τους βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο. 

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του Μάκη Δελαπόρτα στο facebook. Ο ηθοποιός ήταν καλός φίλος του Βασίλη Κυριαζή εδώ και πολλά χρόνια και θέλοντας να τον αποχαιρετήσει δημοσίευσε μια φωτογραφία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γράφοντας: 

«Έφυγε κι ο Βασίλης…. Φίλος ζωής εδώ και τόσα χρόνια… Αγαπημένος της Αλίκης, συλλέκτης, φωτογράφος. Όλες μου οι πρώτες φωτογραφήσεις, είναι δικές του… Όπως κι όλων των νέων παιδιών τότε, στη δεκαετία του 80….Βασίλη θα μας λείψεις….».

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Μάκη Δελαπόρτα ο οποίος φανερά στεναχωρημένος για την απώλεια του φίλου του μας αποκάλυψε πως είχαν μιλήσει λίγες ημέρες πριν και είχε μάθει πως θα έκανε μια εγχείρηση για την καρδιά του. Όταν ωστόσο προσπάθησε να ξαναεπικοινωνήσει μαζί του, το τηλέφωνό του ήταν απενεργοποιημένο και πριν τρεις ημέρες έμαθε ότι τελικά έφυγε από τη ζωή.

«Ο Βασίλης ο Κυριαζής ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τους ηθοποιούς. Αυτό μπορώ να πω, αγαπούσε τον χώρο και από χόμπι ήταν και φωτογράφος. Στη δεκαετία του 80 όλα τα νέα παιδιά εκείνης της περιόδου μας φωτογράφιζε. Είχε ένα τεράστιο αρχείο ο Βασίλης αλλά δεν γνωρίζω τι θα γίνει με αυτό. Η κηδεία του έχει γίνει. Δυστυχώς δεν το πήρε είδηση κανείς. Μπήκε να κάνει μια επέμβαση καρδιάς και προφανώς – δεν έχω μάθει ακριβώς – κάτι δεν πήγε καλά.

Μιλήσαμε στη γιορτή του και μου είπε ότι σε τρεις ημέρες θα έμπαινε να κάνει επέμβαση καρδιάς. Ήταν αισιόδοξος ότι θα πήγαιναν όλα καλά. Δεν αισθανόταν κάποιο ιδιαίτερο άγχος ότι κάτι δε θα πάει καλά. Τελικά όμως, δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Προσπαθούσα να τον βρω αλλά το τηλέφωνό του ήταν απενεργοποιημένο και τελικά έμαθα χθες ότι έχει φύγει. Δεν ειδοποίησε κανείς κανέναν. Η κηδεία έγινε και δε μάθαμε τίποτα. Ήταν ένας φίλος αγαπημένος εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό μόνο μπορώ να πω» δήλωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Read More

And More